Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Zero Glas szélvédő bevonat

Pajzs erejű innováció

A ZERO GLAS bevonat véd a fizikai behatástól és a szélvédőn eső okozta vízköpenytől is, amely rossz látási körülményeket okozhat. Szuperhidrofób tulajdonságának köszönhetően az esővíz cseppé áll össze és lepereg, biztosítva ezzel a tiszta látást minden körülmény között.

 

Törjön vagy ne törjön?

A ZERO GLAS szélvédőbevonattal nemcsak hogy megelőzheted a szélvédők törését, de ezzel együtt a balesetveszélyes helyzeteket is. Ezenfelül a szélvédőcserével járó magas költségeket is megspórolhatod.

(nézd meg a törésteszt videót itt)

 

10 perc és kész

A bevonat alkalmazása rendkívül egyszerű: csak tisztítsd meg a szélvédőt a mellékelt Clean spray-vel, majd alkalmazd a ZERO GLAS folyadékot. Ha bármilyen kérdésed van, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Zero Glass

A sérülésmentes szélvédő elengedhetetlen

A tiszta és sértetlen szélvédő biztosítja a vezető számára az optimális látási viszonyokat, ami elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Egy repedés vagy karcolás a szélvédőben nemcsak zavaró lehet, de korlátozhatja a vezető látóterét, főként erős napfény vagy éjszakai vezetés esetén. Ráadásul, a sérülések gyengíthetik a szélvédő szerkezeti stabilitását, ami különösen ütközés vagy más fizikai behatás esetén válik kritikussá. 

Egy repedt vagy sérült szélvédő jelentősen csökkentheti a jármű piaci értékét is. A potenciális vevők ugyanis kiértékelik az általános állapotot és a karbantartás minőségét, amikor használt autót vásárolnak. Egy láthatóan sérült szélvédő azt sugallhatja, hogy az autó nem kapta meg a megfelelő gondoskodást, ami csökkenti annak vonzerejét és végül az árát is. A szélvédőcsere pedig több százezres kiadás, amit nyilván egy vásárló sem akar pluszban kifizetni. 

Hogyan teheted ellenállóvá és sérülésmentessé a szélvédőt?

A megfelelő szélvédő védelemmel. Több lehetőség közül is választhatsz. Az egyik a szélvédő fólia, ami nem olcsó és a felhelyezéséhez szakemberre van szükség. Ha pedig a fólia méretre vágását a hagyományos módon, sniccerrel végzik, akkor a lehetséges sérülések, illetve karcolások miatt is lehet néhány álmatlan éjszakád.

Szerencsére van ennél egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb lehetőség is az autód szélvédőjének védelmére. A ZERO GLAS könnyen, mindössze néhány perc alatt felvihető a szélvédőre, és 15-18 óra elteltével teljes körű védelmet nyújt egy teljes évig a kőfelverődésekkel szemben.

Évente egyszeri használatával jelentősen csökkenthetők azok a kockázatok, amelyek a szélvédő sérüléseiből adódhatnak. Ez a különleges szélvédő bevonat nemcsak megvédi a szélvédőt a kisebb kőfelverődésektől és repedésektől, de javítja a szélvédő víztaszító tulajdonságát (hidrofóbitását) is, ezáltal biztosítva a tiszta kilátást minden körülmények között. Emellett a ZERO GLAS használata hozzájárul a jármű hosszú távú értékének megőrzéséhez, hiszen segít fenntartani a szélvédő tökéletes állapotát.

A magyar fejlesztésű  ZERO GLAS-szal egy olyan áttörést értünk el, amely minden autós számára nélkülözhetetlen lesz. Az általunk létrehozott bevonat egy éven át megvédi a szélvédőt a kőfelverődések okozta sérülésektől. A hidrofobitásának (vízlepergető képesség) köszönhetően, 50 km/órás sebességnél a szélvédőre kerülő vizet is azonnal lepergeti, így a sofőrök akár esőben is kristálytiszta látási viszonyokat élvezhetnek. Évente egyszeri alkalmazással a ZERO GLAS megtakaríthatja a gyakori javítások vagy a teljes szélvédőcsere költségeit, és a legjobb, hogy pár perc alatt könnyedén, otthon is felvihető, nem igényel szakértői beavatkozást"

 
 

Mutass többet

Termék ár: 
14.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Öngyujtó.hu webáruházban.
Termékek Neked
Biztonság
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.463.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem